Welkom Visie Aanbod Werkwijze Over ons Contact

Nathalie van der Knaap


Nathalie van der Knaap (1963) is al van jongs af aan met paarden bezig.  Ze heeft een brede praktijkervaring als ruiter, trainer en verzorger. Ze is gediplomeerd hippisch instructeur en heeft zich laten inspireren en onderwijzen door uiteenlopende deskundigen in de paardenwereld.  


Na haar opleiding  als creatief therapeut werkte ze vanaf 1991 in zowel uitvoerende als leidinggevende functies binnen de jeugdhulpverlening,  Momenteel werkt ze parttime als coach en mediator voor pleegkinderen en pleegouders bij Entréa.


In 2005 behaalde ze na een tweejarige aanvullende beroepsopleiding haar diploma als equitherapeut bij opleidingsinstituut Hippocampus te Soerendonk. Sinds 2006 werkt ze als zelfstandig equitherapeut, begeleider, trainer en coach in haar eigen praktijk ‘Paardenwijs’.


Nathalie heeft het vermogen anderen te helpen bij het ontdekken van hun mogelijkheden. Met energie en humor weet ze zowel jongeren als volwassenen aan te spreken. In direct contact met mensen en paarden voelt ze zich in haar element.

Nathalie van der Knaap De paarden In de media Opleidingen Samenwerking en links