Welkom Visie Aanbod Werkwijze Over ons Contact

<<< terug naar workshopagenda


Training Contact en Interactie

met Nathalie van der Knaap en Rob van HamEen workshop voor particulieren en professionals die aan hun persoonlijke ontwikkeling en relationeel leiderschap willen werken door te leren in interactie met paarden (grondwerk) en elkaar (tai chi).


In contact zijn staat aan de basis van iedere vorm van interactie. Of je nu manager, bestuurder, ouder, trainer, ondernemer, student, acteur of hulpverlener bent, in deze workshop ga je ontdekken en ervaren hoe je effectiever in contact kunt staan met jezelf en de mensen om je heen.


Deze ervaringsgerichte workshop levert je concrete inzichten op in jouw patronen van interactie en het effect ervan op anderen. Wanneer verlies je het contact? Hoe herken je dat? Hoe geef je je grenzen aan? Herken je ze bij anderen? Waarom verloopt de communicatie met de één stroef en heb je met een ander juist een klik? Welke rol speel jij hierin met je aandacht, intentie, perceptie, verwachtingen, gedrag, lichaamstaal en emoties?


Locatie: Paardenwijs, Veldweg, Malden (nabij Nijmegen)


Tijden 10.00 - 16.00 uur, welkom vanaf 9.30 uur


Kosten € 125  (inclusief lunch, koffie en thee)  Prijs includief 21% BTW.


Neem contact op voor vragen, aanvullende informatie of aanmelding.

Leren met Paard & Tai Chi

Mindfulness in Interactie


Nathalie van der Knaap en Rob van Ham bundelen in deze workshop niet alleen hun kennis en ervaring als trainer, coach, therapeut, manager en levenspartner - maar ook twee unieke leer- en werkvormen.


Nathalie maakt in haar begeleiding van individuen en groepen gebruik van de specifieke eigenschappen van het paard (www.paardenwijs.nl).


Rob werkt in zijn bedrijfs- en sporttraining en coaching met meditatie, lichaamswerk, vecht- en bewegingskunsten (www.chenghsin.nl).