Welkom Visie Aanbod Werkwijze Over ons Contact

<<< terug naar workshopagenda


Training Balans en Beweging

met Nathalie van der Knaap en Rob van HamEen workshop voor particulieren en professionals die aan hun persoonlijke ontwikkeling en relationeel leiderschap willen werken door te leren in interactie met paarden (voltige) en elkaar (tai chi).


Het vinden van balans is essentieel binnen iedere vorm van beweging, verandering en interactie. Of je nu ruiter, coach, manager, bestuurder, ouder, trainer, ondernemer, student, acteur of hulpverlener bent, in deze workshop ga je ontdekken en ervaren hoe je beter in balans kunt blijven in een wereld die continu in verandering is.  


Paarden zijn in staat ons te dragen en brengen ons  fysiek, metaal en emotioneel in beweging. Met de paarden is altijd sprake van een bewegingsdialoog., Deze ervaringsgerichte workshop geeft je concrete inzichten jouw fysieke en mentale patronen, weerstanden en spanningen. Je onderzoekt je houding, beweging en interactie. Wanneer verlies je je balans? Hoe herken je dat? Kun je leren binnen je grenzen te bewegen?


Locatie: Paardenwijs, Veldweg, Malden (nabij Nijmegen)


Tijden 10.00 - 16.00 uur, welkom vanaf 9.30 uur


Kosten € 125  (inclusief lunch, koffie en thee)  Prijs includief 21% BTW.


Neem contact op voor vragen, aanvullende informatie of aanmelding.

Leren met Paard & Tai Chi

Mindfulness in Interactie


Nathalie van der Knaap en Rob van Ham bundelen in deze workshop niet alleen hun kennis en ervaring als trainer, coach, therapeut, manager en levenspartner - maar ook twee unieke leer- en werkvormen.


Nathalie maakt in haar begeleiding van individuen en groepen gebruik van de specifieke eigenschappen van het paard (www.paardenwijs.nl).


Rob werkt in zijn bedrijfs- en sporttraining en coaching met meditatie, lichaamswerk, vecht- en bewegingskunsten (www.chenghsin.nl).