Opstellingen met Paarden

De opstellingen met paarden worden verzorgd door Nathalie van der Knaap en systeemtherapeut Mary van Deursen. Zij verzorgt regelmatig  familie opstellingen vanuit haar eigen praktijk Vie-Zie. We werken voornamelijk middels de opstelling van het verlangen waarbij de paarden een centrale rol hebben.

“Paarden hebben het vermogen een proces te activeren waarbij je leert op je eigen twee benen te staan..”

Data

Zondagmiddag 3 april, 15 mei en 17 juli 2022.

Opstellingen met Paarden

Samen met Mary van Deursen organiseert Nathalie van der Knaap met haar paarden opstellingsmiddagen in Malden. Mary werkt al 17 jaar als systeemgericht therapeut met familie- en loopbaanopstellingen. Mary en Nathalie kennen elkaar al heel lang en vinden het waardevol om tijdens deze bijzondere middagen elkaars ervaring en kennis te bundelen. Voor geïnteresseerden een mooie gelegenheid om kennis te maken met de kracht van opstellingen en de wijsheid van paarden.

Voor wie

De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers en je kunt je opgeven bij Vie-Zie of PaardenWijs.

Werkwijze

We starten met een korte vraagverheldering waarin het thema, de onderzoeksvraag of een wens in beeld komt. Er zijn verschillende manieren om met opstellingen en paarden te werken, o.a. het opstellen van het verlangen. Het paard krijgt de rol toebedeeld van het verlangen van degene die aan het werk gaat. Andere deelnemers kunnen worden ingezet als nieuwe spelers in het veld die te maken hebben met het verlangen. De dynamiek die zich toont is aanknopingspunt voor nieuwe ervaringen en inzichten, afhankelijk van de vraag van de deelnemers.

We werken van 13.15 tot 16.45 uur op het praktijkadres van Nathalie: Veldweg, Malden.

Kosten bedragen €50,00 p.p.